16 Kasım 2009 Pazartesi

Tayyeap 'e ve Medyaya SESLENİŞ !

Domuz gribiymiş , GDO' lu besinmiş . Ülke elden gidiyo uyanın UYANIIIIIIIIN !
Ne kadar beyinsiz ve beş para etmezsiniz ? Domuz gribiyle gündemi oyalayıp GDO lu besinler(!)le beyninizin içine kadar işleyen medyanın farkında bile değilmisiniz ? Evet değilsiniz. Milliyetçiyiz diyosunuz . Hıı Aferin size. 2-3 Bağlantı paylaşıntı olunmuyo öyle milliyetçi. Kafanızı çalıştırın azcık. Beş para etmez bi' adamı başa bizmi geçirdik ? Evet.
Şimdi ülke satılırken , milyon tane olay medya ile örtbas edilirken sizde bunun farkındayken . Gözünüzü boyamalarına izin veren kimdi ? Başkasımı . Hayır yine siz. Evet . Beş para etmez insanlarsınız. Para etmezsiniz diye boş-beleş yaşamanız şart değil . Gidin biraz işe yarayın. İşe yarayın dediysem . Milletçiyiz en milliyetçi biziz 5 puan bize değip yürüş yapıp medyayı daha da bulandırmayın . Yada buldum . Siz ölün en iyisi bi.
Kürt açılımıymış . Herkes açılım istesin abi ozaman ? Ne saçma bişeydir bu ? Laz açılımıda olsun ozaman ? Ozaman Laziztan olsun . Bu baştaki adamlar DTP gibi bi partiyi nasıl hâla kapatamadı ? Yoksa baştakiler onlar değil mi ? Tayip işe yara biraz.
Kahramanlığa geldimi "Van münits" diye bağırmayı çok iyi bilirsin dimi ?
Yada toplandı salonunu terk edip gitmeyi . Azcık kafanı toplada işe yarar bişeyler yap .
Ülke'yi satmayı kes başta . Savaşla işgal etmiyo adamlar. Ee tabi . Adamların başındaki insanlar zeki. Kafaları çalışıyo . Bide bizim başımızdaki adama bak. Tayyeap. Gidiyo attan düşüyo . Yok efendim neymiş . Kahramanlığa soyunuyo . Van Münit adam olcam havalarına giriyo . Tayyeap kafanı topla hafiften. PADİŞAHLIK KALKTI ARTIK , ÜLKENİN YENİ BAŞBAKANI OĞLUN OLMİCAK. GEMİCİĞİYLE GELİP BAŞA GEÇMİCEK TAYYEAP. GÖZÜNÜ AÇ HAFİFTEN TAYİP. PADİŞAHLIK KALKTI. SENDE KRAL DEĞİLSİN TAYYEAP.
Ananıda al gitmiş . Sevsinler seniymiş . Tayyip unutma. Sen hokkabaz değilsin. Hani hoş yakışırda. Değilsin. Başbakansın . Ülkeyi temsil ediyosun. Kafanı çalıştır tayip.
Başbakanlığı sonu ericek herşeyin sonunda. Padişah değilsin ama padişah gibi sürdürülüceksin ülkeden tayip . Türkiye' de anasını almış ve gitmiş çobanlar malesef istemiyo tayip seni.
Hadi tayyip . Aklını başına alıp gitmeni bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder